احمدپور داریانی، محمود، داوری، علی، رمضانپور نرگسی، قاسم (۱۳۸۹). «محیط مساعد کسب و کار، پیش نیاز توسعه کارآفرینی در ایران»، فصلنامه مطالعات مدیریت (بهبود و تحول)، دوره 20، شماره 61، صص 89-65؛
اکبری سامانی، ناهید، بدری، سیدعلی، رضوانی، محمدرضا (1399)، «ارزیابی اکوسیستم کارآفرینی گردشگری روستایی (مورد مطالعه: استان تهران)»، فصلنامه پژوهشهای روستایی، دوره 11، شماره 3، صص 575-556؛
الوانی، سید مهدی، بودلایی، حسن (1389)، «پدیدارشناسی در مطالعات کارآفرینی»، فصلنامه علوم مدیریت ایران، سال 5، شماره 19، صص 61-33؛
پورقیومی، علی، رکن الدین افتخاری، عبدالرضا، پورطاهری، مهدی (1400)، «پدیدارشناسی مفهوم روستا از دیدگاه روستاییان(موردپژوهی: روستاهای سُمغان و مُلای انبار شهرستان کوهچنار«، فصلنامه برنامه ریزی و آمایش فضا، دوره 25، شماره 1، صص 116-97؛
تقدیسی، احمد، وارثی، حمیدرضا، احمدیان، مهدی، عسگری، حمید (۱۳۹۴). «شناسایی و تحلیل عوامل موثر بر توسعه گردشگری در مناطق روستایی (مطالعه موردی: مناطق روستایی شهرستان جیرفت)». مجله پژوهش و برنامه ریزی روستایی، دوره 4، شماره 9، صص 14-1؛
دسترنج، حکمت الله، کاظمی، مهدی، کرد، باقر، کمالیان، امین، روشن، سیدعلیقلی (۱۳۹۸). «مطالعه ابعاد و مولفه های توسعه کارآفرینی گردشگری با استفاده از روششناختی نظریه داده بنیاد (مورد مطالعه: جزیره قشم)»، فصلنامه جغرافیا (برنامه ریزی منطقه ای)، دوره 9، شماره 2، صص 111-97؛
رضایی، بیژن، نادری، نادر، سلیمانی، معین (۱۳۹۸). «ضرورت تقویت اکوسیستم کارآفرینی روستایی»، نشریه کارآفرینی در کشاورزی، دوره 5، شماره 4، صص 89-71؛
سجاسی قیداری، حمدالله، شایان، حمید، حسینی کهنوج، سیدرضا (1397)، «شناسایی عوامل موثر بر شکست کسب و کارهای کارآفرینان محلی با روش تئوری بنیانی و رویکرد آیندهپژوهی(مطالعه موردی: گلخانه داران مناطق روستایی شهرستان جیرفت)»، فصلنامه برنامه ریزی و آمایش فضا، دوره 22، شماره 1، صص 186-154؛
شریعتی مزینانی، سعید (1394). «رهیافت پدیدارشناسانه در مطالعات گردشگری»، نشریه مطالعات اجتماعی گردشگری، دوره 3، شماره 6، صص 38-9؛
شریف شریف زاده، محمد، رستمی فلوردی الهه، عبدالله زاده، غلامحسین (۱۳۹۶)، «عوامل موثر بر گرایش به کارآفرینی جمعی در تعاونی های تولید کشاورزی شهرستان قائم شهر»، فصلنامه تعاون و کشاورزی، دوره 6، شماره 23، صص 144-105؛
شکوهی، مهدی، یزدان پناه، مسعود (1398)، «تأثیرتوانمندسازی برحمایت ساکنان از توسعه گردشگری منطقه گردشگری کمردوغ»، فصلنامه برنامهریزی و آمایش فضا، دوره 23، شماره 1، صص 168-151؛
علیزاده، ندا، نیکویی، علیرضا، مختاری، حمیدرضا (۱۳۹۸). «تحلیل محتوای مولفه های تشکیل دهنده اکوسیستم کارآفرینی»، نشریه کارآفرینی در کشاورزی، دوره 5، شماره 4، صص 104-89؛
محمدی الیاسی، قنبر (۱۳۹۶). «تاملی بر ماهیت میان رشته ای دانش حوزه کارآفرینی: معیارها و وضعیت جاری»، فصلنامه علوم مدیریت ایران، دوره 12، شماره 46، صص 60-42؛
محمدی، مهدی، خزایی،سعید، مبارکی، محمدحسن، رضایی طرقی، سعید (۱۳۹۳). «آینده پژوهی فردی کارآفرینان: از خودانگاره به خودنگاره»، فصلنامه چشم انداز مدیریت دولتی، دوره 5، شماره 20، 161-135؛
منشی زاده، رحمت الله، مزارزهی، یعقوب، حسینی کهنوج، سیدرضا، رمضانی، لاوین (۱۳۹۸). «شناسایی و تحلیل پتانسیل ها و چالش های توسعه گردشگری منطقه ساردوئیه»، مجله پژوهش های دانش زمین، دوره 11، شماره 41، صص 251-237؛
نظریان، زهرا، حدادی مقدم، کبری (۱۳۹۲). «بررسی عوامل موثر بر رشد کارآفرینی در کسب و کارهای کوچک(SMEs) دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان گیلان»، نشریه صنعت و دانشگاه، دوره 6، شماره 21، صص 18-5؛
Abebrese, A. (2014). Designing a phenomenological research model for entrepreneurship research. International Journal of Entrepreneurship and Small Business, 22(3), 286-306; http://dx.doi.org/10.1504/IJESB.2014.063777
Beltrame, C., Cohen-Shacham, E., Trouillet, M., & Guillet, F. (2013). Exploring the links between local management and conservation applying the ecosystem services concept: conservation and tourism service in Camargue, France. International Journal of Biodiversity Science, Ecosystem Services & Management, 9(2), 166-177; https://doi.org/10.1080/21513732.2013.784877
Burden, H., & Sprei, F. (2020). Teaching sustainable development through entrepreneurial experiences. International Journal of Sustainability in Higher Education, 3(4), 114-123; https://doi.org/10.1108/IJSHE-09-2019-0273
Caffyn, A., & Jobbins, G. (2003). Governance capacity and stakeholder interactions in the development and management of coastal tourism: Examples from Morocco and Tunisia. Journal of sustainable Tourism, 11(2-3), 224-245; https://doi.org/10.1080/09669580308667204
Connelly, A. (2018). How can the entrepreneurship ecosystem in Guyana impact the tourism industry by 2025?. Worldwide Hospitality and Tourism Themes. 10(5), 123-134; https://doi.org/10.1108/WHATT-05-2018-0033
Cortes-Vazquez, J. A., & Ruiz-Ballesteros, E. (2018). Practising nature: A phenomenological rethinking of environmentality in natural protected areas in Ecuador and Spain. Conservation and Society, 16(3), 232-242;
Delić, A., & Perić, D. (2018). Influence of Business Ecosystem on Rural Tourism Development. In Interdisciplinary Management Research. 12(3), 78-93;
Dias, Á., Silva, G. M., Patuleia, M., & González-Rodríguez, M. R. (2020). Developing sustainable business models: local knowledge acquisition and tourism lifestyle entrepreneurship. Journal of Sustainable Tourism, 2(3), 1-20; https://doi.org/10.1080/09669582.2020.1835931
Hjalager, A. M., Kwiatkowski, G., & Østervig Larsen, M. (2018). Innovation gaps in Scandinavian rural tourism. Scandinavian Journal of Hospitality and Tourism, 18(1), 1-17; https://doi.org/10.1080/15022250.2017.1287002
Jongwe, A. I., Moroz, P. W., Gordon, M., & Anderson, R. B. (2020). Strategic Alliances in Firm-Centric and Collective Contexts: Implications for Indigenous Entrepreneurship. Economies, 8(2), 31-38; https://doi.org/10.3390/economies8020031
Kline, C., Hao, H., Alderman, D., Kleckley, J. W., & Gray, S. (2014). A spatial analysis of tourism, entrepreneurship and the entrepreneurial ecosystem in North Carolina, USA. Tourism Planning & Development, 11(3), 305-316; https://doi.org/10.1080/21568316.2014.890127
Lim, J. E., & Lee, H. R. (2020). Living as Residents in a Tourist Destination: A Phenomenological Approach. Sustainability, 12(5), 1836-1842; https://doi.org/10.3390/su12051836
Mets, T., Raudsaar, M., & Summatavet, K. (2013). Experimenting social constructivist approach in entrepreneurial process-based training: cases in social, creative and technology entrepreneurship. In The experimental nature of new venture creation, 10(3), 107-125; https://doi.org/10.1007/978-3-319-00179-1_11
Némethy, S., Walas, B., & Lagerqvist, B. (2017). The role of ecosystem services in rural tourism: evaluation of carrying capacity of touristic destinations in ecologically sensitive rural areas to prevent over-exploitation. Journal of Central European Green Innovation, 5(10), 29-40; http://dx.doi.org/10.22004/ag.econ.265399
Palmer, M., Larkin, M., de Visser, R., & Fadden, G. (2010). Developing an interpretative phenomenological approach to focus group data. Qualitative Research in Psychology, 7(2), 99-121; https://doi.org/10.1080/14780880802513194
Pardo, Clara, Alfonso, William (2017) "Applying “attribution theory” to determine the factors that lead to the failure of entrepreneurial ventures in Colombia", Journal of Small Business and Enterprise Development, 13(4), 58-64; https://doi.org/10.1108/JSBED-10-2016-0167
Perfetto, M. C., & Vargas-Sánchez, A. (2018). Towards a Smart Tourism Business Ecosystem based on Industrial Heritage: research perspectives from the mining region of Rio Tinto, Spain. Journal of Heritage Tourism, 13(6), 528-549; https://doi.org/10.1080/1743873X.2018.1445258
Popescu, M., & Crenicean, L. C. (2013). Considerations regarding the approach of responsible tourism communication from the perspective in the context of globalization. International journal for responsible tourism, 2(2), 55-68;
Riensche, M., Castillo, A., Flores-Díaz, A., & Maass, M. (2015). Tourism at Costalegre, Mexico: An ecosystem services-based exploration of current challenges and alternative futures. Futures, 66(3), 70-84; https://doi.org/10.1016/j.futures.2014.12.012
Sojasi Qeidari, H., Salehi, M., Shayan, H., Kahnooj, S. R. H., & Sadeghloo, T. (2020). Analysis of the factors affecting probable failure of local entrepreneurs. International Journal of Law and Management. 12(3), 110-123; https://doi.org/10.1108/IJLMA-03-2018-0044
Sowa, B. (2018). Monograph review: Ecosystem contexts as chances for entrepreneurship in sustainable tourism, Presov: College of International Business ISM Slovakia in Presov, Науковий вісник [Одеського національного економічного університету], (6-7), 223-226;
Suresh, J., Ramraj, R. (2012). Entrepreneurial ecosystem: Case study on the influence of environmental factors on entrepreneurial success. European Journal of Business and Management, 4(16), 95-101; http://www.iiste.org/Journals/
Tsai, T. H., Chang, H. T., Lin, Y. W., Yu, M. C., Lien, P. J., Yan, W. C., & Ho, W. L. (2018, July). Emerging social media and social networks analysis transforms the tourism industry: Living green smart tourism ecosystem. International conference on universal access in human-computer interaction, 14(2), 583-590; https://doi.org/10.1007/978-3-319-92052-8_46
Tyler, D., & Dangerfield, J. M. (1999). Ecosystem tourism: A resource-based philosophy for ecotourism. Journal of sustainable tourism, 7(2), 146-158; https://doi.org/10.1080/09669589908667332
Valibeigi, H., Panahi, F. (2010). Iran's position in the world economy in comparison with selected countries (in terms of indicators of human development, economic freedom and business environment), Bimonthly Business Review, 8 (43), 27.