دوره 14، شماره 1 - ( 1389 )                   جلد 14 شماره 1 صفحات 149-127 | برگشت به فهرست نسخه ها

faraji Sabokbar H A, Salmani M, Fereidoni F, Karimzadeh H, Rahimi H. Using Analytic Network Process Approach Case study: The Villages of Quchan County. MJSP 2010; 14 (1) :127-149
فرجی سبکبار حسنعلی، سلمانی محمد، فریدونی فاطمه، کریم زاده حسین، رحیمی حسن. مکان‌یابی محل دفن بهداشتی زباله روستایی با استفاده از مدل فرایند شبکه‌ای تحلیل(ANP): مطالعه موردی نواحی روستایی شهرستان قوچان. برنامه‌ریزی و آمایش فضا. 1389; 14 (1) :127-149

1- استاد یار گروه کارتو گرافی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران، ایران
2- استادیار جغرافیای انسانی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران، ایران
3- دانش آموخته سنجش از راه دور دانشگاه تهران، ایران
4- دانشجوی دکتری جغرافیا دانشگاه تهران، ایران
5- دانشجوی دکتری مدیریت دانشگاه تهران، ایران
در این تحقیق از روش شبکه‌ای تحلیل، یک روش چندمعیاره تصمیم‌سازی برای انتخاب مکان‌های مناسب و مستعد برای دفن زباله در شهرستان قوچان استفاده شده است. در روش ANP معیارهای کمی و کیفی و وابستگی متقابل بین معیارها مورد توجه قرار می‌گیرد. انتخاب مکان مناسب برای محل دفن زباله موضوعی پیچیده و نیاز‌مند توجه به عوامل متعددی است. در این تحقیق از چند معیار (اجتماعی، اقتصادی، محیطی و فنی) برای انتخاب محل مناسب دفن زباله استفاده شده است. فرایند تشخیص واحدهای مناسب برای دفن زباله طی چند مرحله انجام شده است که مقاله این مراحل را به صورت کامل بیان کرده است، نتیجه نهایی تعیین واحدهای مناسب برای محل دفن زباله می‌باشد.

دریافت: 1386/8/7 | پذیرش: 1387/9/18 | انتشار: 1389/7/21